Urządzenia i Akcesoria
Schnittlauchsauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
350 g
Składniki
-
frischer Schnittlauch in Röllchen30 g
-
Staubzucker¼ TL
-
Crème fraîche150 g
-
Sauerrahm150 g
-
Zitronensaft1 EL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen3 Prisen
-
Cayennepfeffer, gemahlen3 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
373 mg
Białko
2 g
Kalorie
712 kJ /
170 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
So genießt Österreich II
73 Przepisy
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Kräutertopfen
15min
Erdäpfelsalat
1h
Eiaufstrich mit Topfen
10min
Budapester Wurstsalat
20min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Thunfischaufstrich mit Avocado
10min
Pizza Prosciutto
35min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Frittaten
30min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min