Urządzenia i Akcesoria
Glasierte Spareribs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Dijon-Senf grob50 g
-
Rapsöl100 g
-
Zucker30 g
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Knoblauch, gemahlen1 TL
-
Salz und etwas mehr zum Würzen1 TL
-
Majoran, getrocknet1 TL
-
Thymian, getrocknet1 TL
-
Spareribs aus der Brust (sind etwas fleischiger), in 2 Stücken1000 g
-
Wasser800 g
-
Tomaten-Ketchup60 g
-
Honig20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
15 g
Kalorie
817 kJ /
195 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
91 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Krustenbraten mit Malzsauce
2 Std. 40 Min
Spareribs vom Grill
6 Std. 45 Min
Graved Lachs
48 Std.
Marinade für Spare Ribs
10 Min
Marinierte Schweinenackensteaks
2 Std. 30 Min
Salzburgerbraten
2 Std. 40 Min
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1 Std. 20 Min
Gegrillte Schweinespieße
7 Std. 10 Min
Honig-Senf-Spareribs
4 Std. 20 Min
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2 Std.
Cordon Bleu vom Grill
45 Min
Knuspriger Schweinebauch
3 Std.