Frische Tortellini Bolognese

Frische Tortellini Bolognese

3.8 22 oceny
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 Portionen

Składniki

Füllung
  • Parmesan in Stücken
    80 g
  • Rindergulasch (2-3 cm)
    130 g
  • Mortadella in Stücken (2-3 cm)
    130 g
  • roher Schinken in Scheiben
    80 g
  • Ei
    1
  • Muskat
    ½ TL
  • Salz
    ½ TL
Pasta und Fertigstellung
  • Hartweizengrieß
    100 g
  • Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    300 g
  • Eier
    4
  • natives Olivenöl
    1 EL
  • Salz
    1 TL
  • Wasser
    2 - 3 l
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    4 - 6 geh. TL
    4 - 6 geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 26 g
Kalorie 1602 kJ / 383 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 1.7 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...