Urządzenia i Akcesoria
Honig-Senf-Spareribs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl50 g
-
Dijon-Senf45 g
-
Honig30 g
-
Zitronensaft20 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Tabasco2 Spritzer
-
Spareribs aus der Brust, in 4 Stücken1000 g
-
Wasser800 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
24 g
Kalorie
1457 kJ /
348 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2016
25 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Biermarinade zu Nackensteaks
4 godz. 20 min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 godz. 25 min
Gefüllte Koteletts
40 min
Spareribs mit süß-saurer Barbecue-Sauce
3 godz.
Glasierte Apfel-Spareribs
2 godz. 30 min
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2 godz.
Marinade für Spare Ribs
10 min
Glasierte Spareribs
6 godz. 30 min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1 godz. 45 min
Spareribs vom Grill
6 godz. 45 min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24 godz.
Krustenbraten mit Malzsauce
2 godz. 40 min