Urządzenia i Akcesoria
Spareribs vom Grill
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben20 g
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
Knoblauchzehen3
-
frische Chilischote1
-
Honig flüssig100 g
-
Hoisinsauce (Asialaden)100 g
-
Ketchup150 g
-
Sesamöl, geröstet30 g
-
Apfelessig70 g
-
scharfer Senf2 EL
-
Sojasauce100 g
-
Salz1 ½ EL
-
Pfeffer1 TL
-
Schweine-Rippchen2000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
54 g
Kalorie
2721 kJ /
650 kcal
Tłuszcz
39 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 3/2017
47 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Biermarinade zu Nackensteaks
4 godz. 20 min
Exotische Marinade zu Hähnchen
5 godz.
Whiskey-Marinade für Fleisch
10 min
Spareribs mit süß-saurer Barbecue-Sauce
3 godz.
Rindfleisch-Kebabs mit Monkey-Gland-Sauce
2 godz.
Honig-Senf-Spareribs
4 godz. 20 min
Schweinerippchen auf mexikanische Art mit würziger Tomatensalsa
50 min
Marinierte Schweinenackensteaks
2 godz. 30 min
Graved Lachs
48 godz.
Schopfbratenkoteletts mit Knoblauch-Tomaten-Butter
1 godz.
Glasierte Spareribs
6 godz. 30 min
Marinade für Spare Ribs
10 min