Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 bogavante fresco
- 200 g de puerro en trozos
- 75 g de aceite de oliva
- 800 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 150 g de cebolla en trozos
- 70 g de zanahoria en trozos
- 1 diente de ajo
- 1 cucharadita de pimentón
- 30 g de arroz de grano redondo
- 30 g de brandy
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1 - 2 cucharaditas de crocanti de almendra
- 1 - 2 cucharaditas de piel de lima rallada
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1284 kJ / 308 kcal
- Białko
- 18.1 g
- Węglowodany
- 9.1 g
- Tłuszcz
- 15.4 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 Min
Bombones de gambón y su bisque
1 Std. 50 Min
Bogavante en salsa Newburg
1小时 15 分钟
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Tournedós de rape con borrajas y vinagreta de tomate
25min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1小时
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35min
Crema de marisco
40min
Crema de gambones
45 Min
Crema con rape y gambas
30min
Arroz con bogavante
1小时