Trippa in umido

Trippa in umido

4.3 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • cipolla in quarti
    1
  • gambo di sedano a pezzi (3 cm)
    1
  • carota pelata e a pezzi (3 cm)
    1
  • di burro
    30 g
  • di trippa precotta a listarelle (2 cm)
    600 g
  • foglie di salvia fresche (opcjonalnie) lavate ed asciugate
    3
  • di acqua
    500 g
  • dado per brodo vegetale
    1
    1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • di passata di pomodoro
    50 g
    1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
  • di sale + q.b.
    1 pizzico
  • di pepe + q.b.
    1 pizzico
  • di fagioli bianchi di Spagna scolati e sciacquati
    250 g
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    30 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 315 kcal / 1318 kJ
Białko 30.8 g
Tłuszcz 16.3 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 3.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...