Trippa alla fiorentina

Trippa alla fiorentina

4.4 53 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    150 g
  • di cipolle in quarti
    100 g
  • di gambi di sedano a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    80 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi
    400 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe macinato
    2 pizzichi
  • di trippa precotta a listarelle (circa 1,5 cm - v. consigli)
    1000 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 631 kcal / 2640 kJ
Białko 54 g
Tłuszcz 44 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...