Anatra all'arancia

Anatra all'arancia

3.6 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 porzioni

Składniki

  • arance preferibilmente biologiche, la scorza (senza la parte bianca)
    4
  • di anatra a pezzi e lasciata a bagno in acqua, sale e fettine di limone per 30 minuti
    1000 g
  • scalogno a pezzi
    1
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di sale + q.b.
    1 pizzico
  • di pepe + q.b.
    1 pizzico
  • di Cognac
    100 g
  • di succo di arancia
    80 g
  • di succo di limone
    30 g
  • di brodo vegetale
    100 g
Terminare la preparazione
  • arancia preferibilmente biologica a fette
    1
  • insalata valeriana lavata ed asciugata
    1

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 309 kcal / 1293 kJ
Białko 27.5 g
Tłuszcz 16.6 g
Węglowodany 4.7 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...