Peperoni alla pugliese
TM5

Peperoni alla pugliese

4.2 (10 ocen)

Składniki

  • 1000 g di aceto di vino bianco
  • 10 g di sale
  • 500 g di peperoni (650 g circa peso lordo) a listarelle (2x4 cm circa)
  • 20 g di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
  • 2 filetti di acciuga sott'olio
  • 1 cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
  • 1 pizzico di basilico secco
  • 1 pizzico di prezzemolo
  • 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
1230 kJ / 294 kcal
Białko
1.5 g
Węglowodany
6.5 g
Tłuszcz
29.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy