Urządzenia i Akcesoria
Smoky Pork and Beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions
Składniki
-
vegetable oil2 Tbsp
-
pork shoulder, boneless diced (3 cm)500 g
-
onions quartered80 g
-
green peppers quartered120 g
-
garlic cloves2
-
smoked paprika1 Tbsp
-
chilli powder½ tsp
-
tomato purée1 Tbsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water300 g
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
tinned mixed beans rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
279 mg
Białko
23 g
Kalorie
1464 kJ /
351 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 Std. 10 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Chicken Étouffée
45 Min
Sausage and Bacon Casserole
50 Min
Lentil and Bacon Soup
8 Std. 55 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min