豬肉蘿蔔梅子煮
TM5 TM6

豬肉蘿蔔梅子煮

3.0 (1 ocena)

Składniki

  • 1 包 柴魚片 (約10克)
  • 900 克 水
  • 40 克 清酒
  • 20 克 味醂
  • 50 克 醬油
  • 10 克 薑, 切片
  • 50 克 蔥, 切段
  • 6 顆 日式梅干
  • 540 克 白蘿蔔, 去皮、切塊(約4公分)
  • 360 克 帶皮五花肉, 切塊(約4公分)
  • 50 克 洋蔥, 切絲

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1217 kJ / 290 kcal
Białko
11.6 g
Węglowodany
9.7 g
Tłuszcz
22.3 g
Błonnik
2.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy