豬肉蘿蔔梅子煮

豬肉蘿蔔梅子煮

4.3 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 人份

Składniki

  • 柴魚片 (約10克)
    1 包
  • 900 克
  • 清酒
    40 克
  • 味醂
    20 克
  • 醬油
    50 克
  • 切片
    10 克
  • 切段
    50 克
  • 日式梅干
    6 顆
  • 白蘿蔔 去皮、切塊(約4公分)
    540 克
  • 帶皮五花肉 切塊(約4公分)
    360 克
  • 洋蔥 切絲
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 11.6 g
Kalorie 1217 kJ / 290 kcal
Tłuszcz 22.3 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 9.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...