
Urządzenia i Akcesoria
Płynny budyń – 1200 ml
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1200 g
Składniki
-
mleka1000 g
-
jajka4
-
cukru60 - 100 g
-
skrobi ziemniaczanej20 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
120 kcal /
536.7 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
5.2 g
Węglowodany
8.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Sód
80.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SOSY I KREMY
22 Przepisy
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Budyń bez laktozy
20 min
Pudding ryżowy
55 min
Gęsty budyń – 1100 g
15 min
Płynny budyń – 650 ml
15 min
Gęsty budyń – 600 g
15 min
Krem budyniowy (crème pâtissiére)
15 min
Karmelowy budyń
1 godz.
Orzeszki ziemne w karmelu
1 godz. 30 min
Owoce zapiekane pod koglem-moglem
25 min
Pudding truskawkowy
2 godz. 35 min
Kogel-mogel
5 min
Budyń czekoladowy
10 min