
Urządzenia i Akcesoria
Marcepanowe batoniki
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
10 porcji
Składniki
-
cukru200 g
-
migdałów, w płatkach200 g
-
likieru migdałowego, np. amaretto50 g
-
aromatu migdałowego naturalnego1 łyżeczka
-
gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki200 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
321.8 kcal /
1347.5 kJ
Białko
5.3 g
Tłuszcz
17.2 g
Węglowodany
37 g
Błonnik
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

JADALNE PREZENTY
10 Przepisów
Polska
Polska