Marcepanowe batoniki

Marcepanowe batoniki

4.9 164 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
10 porcji

Składniki

  • 200 g cukru
  • 200 g migdałów, w płatkach
  • 50 g likieru migdałowego, np. amaretto
  • 1 łyżeczka aromatu migdałowego naturalnego
  • 200 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 321.8 kcal / 1347.5 kJ
Białko 5.3 g
Tłuszcz 17.2 g
Węglowodany 37 g
Błonnik 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...