Marcepanowe batoniki

Marcepanowe batoniki

4.9 164 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
10 porcji

Składniki

  • cukru
    200 g
  • migdałów, w płatkach
    200 g
  • likieru migdałowego, np. amaretto
    50 g
  • aromatu migdałowego naturalnego
    1 łyżeczka
  • gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 321.8 kcal / 1347.5 kJ
Białko 5.3 g
Tłuszcz 17.2 g
Węglowodany 37 g
Błonnik 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...