Urządzenia i Akcesoria
Chicken Meatballs with Red Pesto
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Chicken Meatballs and Rice
-
water1300 g
-
fine sea salt plus 1 pinch½ tsp
-
basmati rice50 g
-
potatoes peeled, diced (1 cm)150 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
fresh parsley cut in pieces5 g
-
chicken breasts, skinless and boneless, cut in pieces (3 cm)400 g
-
ground black pepper1 pinch
-
breadcrumbs, gluten free (see tip)40 g
Red Pesto
-
garlic clove1
-
blanched almonds70 g
-
fresh basil leaves5 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained100 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing100 g
-
balsamic vinegar10 g
-
fine sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
674.4 mg
Białko
32.7 g
Kalorie
1731.2 kJ /
413.8 kcal
Tłuszcz
19.3 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
27.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Pistachio Cream Pasta
30 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Venison and Potato Goulash
50 min
Big Mac Style Wraps
40 min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 min
Mince and Tatties
1 godz. 10 min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce
1 godz. 40 min
Chicken Nuggets with Pickle Mayo Dip
1 godz.
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1 godz. 30 min