Urządzenia i Akcesoria
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
manchego cheese cut in pieces60 g
-
water500 g
-
fine sea salt6 pinches
-
pasta, dried, type penne100 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing25 g
-
self-raising flour plus extra for dusting20 g
-
milk250 g
-
large eggs separated2
-
freshly ground black pepper or to taste2 pinches
-
ground nutmeg or to taste2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.5 g
Kalorie
1188 kJ /
284 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Węglowodany
26.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatloaf
1 godz. 20 min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Rice pudding
1 godz.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 godz. 20 min
Spanish King's Cake- Miniroscón de Reyes
3 godz.
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1 godz. 55 min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min