Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese

Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese

4.3 23 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • manchego cheese cut in pieces
    60 g
  • water
    500 g
  • fine sea salt
    6 pinches
  • pasta, dried, type penne
    100 g
  • unsalted butter diced, plus extra for greasing
    25 g
  • self-raising flour plus extra for dusting
    20 g
  • milk
    250 g
  • large eggs separated
    2
  • freshly ground black pepper or to taste
    2 pinches
  • ground nutmeg or to taste
    2 pinches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 284 kcal / 1188 kJ
Białko 12.5 g
Tłuszcz 14.4 g
Węglowodany 26.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...