Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g onions, halved or cut in wedges vertically to fit through feeder
- 300 g courgettes, ends removed, halved vertically if too large to fit through feeder
- 500 g potatoes, peeled, cut in pieces that fit in feeder
- ½ bunch fresh dill, plus extra for garnishing
- 300 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 30 g olive oil, plus extra 2 Tbsp for frying
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 15 g honey
- 10 g Dijon mustard
- ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 4 salmon fillets, fresh, skinless (approx. 125 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, cut in wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2194.3 kJ / 524.5 kcal
- Białko
- 29.6 g
- Węglowodany
- 31.7 g
- Tłuszcz
- 31.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.9 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 266.4 mg
Alternatywne przepisy
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Pickled Grated Carrots (TM6)
45 Min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 Min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Brak ocen
Coconut-Lime Rice Pudding With Caramelised Pineapple
45 Min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1h 50min
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1 Std.
Traditional Irish Stew
2h 40min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1 Std. 10 Min
Chicken and Barley Stew
50 Min
Apple, Sultana and Cinnamon Porridge
15min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 Min