Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Potatoes and Courgettes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
onions halved or cut in wedges vertically to fit through feeder100 g
-
courgettes ends removed, halved vertically if too large to fit through feeder300 g
-
potatoes peeled, cut in pieces that fit in feeder500 g
-
fresh dill plus extra for garnishing½ bunch
-
water300 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste1 heaped tsp
-
olive oil plus extra 2 Tbsp for frying30 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
honey15 g
-
Dijon mustard10 g
-
fine sea salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
salmon fillets, fresh, skinless (approx. 125 g each)4
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon cut in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
266.4 mg
Białko
29.6 g
Kalorie
2194.3 kJ /
524.5 kcal
Tłuszcz
31.4 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
31.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 Min
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min
Mushroom Wellington
2 Std. 20 Min
Lamb Meatballs
45 Min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Mushroom Risotto
30 Min