Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Potatoes and Courgettes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
onions halved or cut in wedges vertically to fit through feeder100 g
-
courgettes ends removed, halved vertically if too large to fit through feeder300 g
-
potatoes peeled, cut in pieces that fit in feeder500 g
-
fresh dill plus extra for garnishing½ bunch
-
water300 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste1 heaped tsp
-
olive oil plus extra 2 Tbsp for frying30 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
honey15 g
-
Dijon mustard10 g
-
fine sea salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
salmon fillets, fresh, skinless (approx. 125 g each)4
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon cut in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
266.4 mg
Białko
29.6 g
Kalorie
2194.3 kJ /
524.5 kcal
Tłuszcz
31.4 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
31.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72 godz. 30 min
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Saddle of Venison with Cranberry Compote, Mushroom Dumplings and Squash
2 godz. 30 min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
Anchovy Breadcrumbs
5 min
Kedgeree
45 min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1 godz.
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
One-pot Moussaka
30 min