
Urządzenia i Akcesoria
Braised Red Cabbage with Grated Apples
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
apples unpeeled, cored, cut in200 g
wedges that fit in feeder -
red cabbage core removed, cut in 3-4 wedges that fit500 g
in feeder -
onion quartered60 g
-
unsalted butter diced40 g
-
dried bay leaf1
-
red wine vinegar30 g
-
caster sugar30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water150 g
-
vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
red wine100 g
-
juniper berries2
-
redcurrant jelly50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
231.2 kcal /
967.2 kJ
Białko
2.3 g
Tłuszcz
8.6 g
Węglowodany
35.1 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Sód
334.5 mg