Urządzenia i Akcesoria
Braised Red Cabbage with Grated Apples
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
apples unpeeled, cored, cut in200 g
wedges that fit in feeder -
red cabbage core removed, cut in 3-4 wedges that fit500 g
in feeder -
onion quartered60 g
-
unsalted butter diced40 g
-
dried bay leaf1
-
red wine vinegar30 g
-
caster sugar30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water150 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
red wine100 g
-
juniper berries2
-
redcurrant jelly50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
334.5 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
967.2 kJ /
231.2 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
35.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and Potato Soup
40 min
Oven Baked Vegetable Crisps
1 godz. 45 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 30 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Pea and Mint Soup
20 min
Black Pudding Scotch Eggs
50 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min