![Mondeghili Mondeghili](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fa674b3a3ef5591dabacea064b4576a3/Derivates/3b69176268081717d51e3e18e3fc59430547f9bf.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di pane raffermo
- 50 g di latte
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di carne trita di manzo
- 100 g di mortadella (vedere varianti) tritata
- 100 g di salsiccia a pezzi
- 2 uova
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato
- pangrattato
- burro
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 444 kJ / 106.1 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 119.8 mg
Alternatywne przepisy
Spanakopita
1 Std.
Crespelle alla valdostana (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Crostata salata multicolore
1 Std.
Uova alla triestina
30 Min
Pappardelle alla papalina
30 Min
Frittelle di riso
1 Std.
Polenta bianca e salsiccia
1 Std. 30 Min
Sovracosce di pollo in salsa BBQ e pane al mais
Brak ocen
Panini coniglietto al formaggio
45 Min
Tarte flambé alle cipolle (TM6)
1 Std.
Cipollata (focaccia con cipolle)
3 Std. 30 Min
Crostata al cioccolato e lamponi
2 godz.