Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di pane raffermo
- 50 g di latte
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di carne trita di manzo
- 100 g di mortadella (vedere varianti) tritata
- 100 g di salsiccia a pezzi
- 2 uova
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato
- pangrattato
- burro
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 444 kJ / 106.1 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 119.8 mg
Alternatywne przepisy
Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)
2小时 30 分钟
Rustici alla carbonara
1小时 30 分钟
Bratwurst con insalata di patate
35min
Peperoni imbottiti alla napoletana
45min
Peperoni ripieni in salsa al pomodoro
1h 45min
Bortellina
30 分钟
Pancake salato di verdure e tonno
30 分钟
Polpette alla rucola
40min
Burrito di carne
1小时 30 分钟
Polpette milanesi (Mondeghili)
55min
Cheesecake alle fragole (senza glutine)
4h 30min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2小时