Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb Fool
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
double cream300 g
-
Greek yoghurt100 g
-
homemade rhubarb compote cold or room temperature300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.3 g
Kalorie
1050 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
25.8 g
Węglowodany
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Parsnip and Apple Soup
30 min
Stewed Rhubarb with Orange
10 min
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25 min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 godz. 25 min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 godz. 10 min
Rhubarb Crumble
55 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Brandy Butter
10 min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min