Apricot and Nut Stuffing

Apricot and Nut Stuffing

4.6 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 portions

Składniki

  • dried apricots
    120 g
  • boiling water
    120 g
  • wholemeal bread torn in pieces
    220 g
  • walnut halves
    100 g
  • blanched hazelnuts
    100 g
  • fresh thyme leaves only
    5 sprigs
  • fresh sage leaves
    10
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • mace
    ¼ tsp
  • onions quartered
    300 g
  • unsalted butter diced
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 338 kcal / 1404 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 22 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 358 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...