Apricot and Nut Stuffing
TM6 TM5

Apricot and Nut Stuffing

4.8 (12 ocen)

Składniki

  • 120 g dried apricots
  • 120 g boiling water
  • 220 g wholemeal bread, torn in pieces
  • 100 g walnut halves
  • 100 g blanched hazelnuts
  • 5 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 10 fresh sage leaves
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ¼ tsp mace
  • 300 g onions, quartered
  • 50 g unsalted butter, diced

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1404 kJ / 338 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
22 g
Tłuszcz
23 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
358 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy