Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 gousses d'ail
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- ½ cube de bouillon
- 330 g de bière blonde
- 150 g de vin blanc sec
- 50 g de whisky
- 1 feuille de laurier
- 250 g de purée de tomates en conserve
- 4 chipolatas
- poivre moulu
- sel
- 200 g de steaks de bœuf, dans le filet
- 4 tranches de lard fumé
- 30 g de fécule de maïs, diluée dans 100 g d'eau
- 8 tranches de pain de mie blanc, épaisses
- 400 g de jambon blanc
-
4
tranches de gouda
lub 4 tranches de cheddar
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3810.1 kJ / 910.6 kcal
- Białko
- 53.9 g
- Węglowodany
- 52.8 g
- Tłuszcz
- 46.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.6 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 2167.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tacos burger
50min
Tagliatelle au ragoût de viande
1h 10min
Pancakes de pommes de terre irlandais (boxty)
35min
Smoothie vert
5 Min
Pâtes fraîches véganes
Keine Bewertungen
Ravioles aux champignons et aux châtaignes
1h 15min
Chili Con Carne
30min
Curry de poulet et riz
40min
Cocktail jamaïcain
10min
Soupe au chou (caldo verde)
40min
Cocktail Bellini
5 Min
Pommes de terre farcies façon raclette
35min