Scones salés en sandwichs chauds au jambon et fromage

Scones salés en sandwichs chauds au jambon et fromage

3.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 pièces

Składniki

  • 100 g d'emmental en morceaux
  • 230 g de farine de blé complet et un peu si besoin
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 1 c. à café bombées d'herbes de Provence déshydratées
  • 1 pincée de sel
  • du poivre moulu
  • 50 g de beurre froid en dés
  • 1 œuf
  • 1 yaourt nature
  • tranches de jambon pour garnir
  • tranches de fromage pour garnir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 142.8 mg
Białko 8.3 g
Kalorie 944.8 kJ / 225.8 kcal
Tłuszcz 10.5 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Węglowodany 24.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...