Urządzenia i Akcesoria
Pêches à la vapeur
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
500 g d'eau
-
1 anis étoilé
-
450 g de pêches coupées en deux
-
2 c. à soupe de miel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1.5 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
371.3 kJ /
87.8 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
17.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°37
47 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Bread and butter pudding
55 Min
Tarte au boudin blanc et aux figues
1 Std. 30 Min
Focaccia sucrée-salée aux figues
2 Std. 10 Min
Tartelettes aux abricots et au romarin
1 Std. 45 Min
Mia aux abricots
1 Std.
Petits pains de seigle
12 Std.
Pudding aux poires et au thé Earl Grey
1 Std. 10 Min
La pichade de Menton
4 Std.
Clafoutis aux framboises
45 Min
Clafoutis pêche-framboise
50 Min
Sauce tomate
55 Min
Flan aux pommes
50 Min