
Urządzenia i Akcesoria
Rahm-Sauerkraut mit Chorizo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 Portionen
Składniki
-
Öl20 g
-
Zwiebeln in Spalten200 g
-
Sauerkraut, aus der Dose abgetropft und ausgedrückt1040 g
-
Sahne400 g
-
Salz1 gestr. TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Paprika edelsüß½ TL
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Speisestärke10 g
-
Wasser30 g
-
Chorizo zum Braten (à ca. 50 g)6
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
585 kcal /
2447 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
51 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Sód
2307 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 1/2025
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy