Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 g de lomo de cerdo, entero
- 230 g de tocino ahumado rebanado
- sal, al gusto
- pimienta blanca molida, al gusto
- 350 g de vino blanco
- 2 cebollas moradas, en rodajas (2 cm)
- 2 manzanas, cualquier tipo, cortadas en 3 rodajas c/u
- 3 ramitas de romero fresco
- 3 hojas de laurel secas
- 90 g de queso parmesano, en trozos
- 2 cditas de pimienta blanca molida, o al gusto
-
1
cda de mostaza
lub 1 cdas de mostaza Dijon
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3065 kJ / 730 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 55 g
- Tłuszcz nasycony
- 24 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 808 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Lasaña a la boloñesa.
3h
Tradición italiana de carne molida y coliflor
1sa
Pollo relleno de champiñones con patatas glaseadas
1 godz. 30 min
Muslos de pollo a la cerveza.
1 godz. 30 min
Lomo a la mostaza
1 godz. 45 min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (Hestan Cue™)
40 dk
Marinada de Pollo Jerk Jamaicano
10h
Lasaña boloñesa
2sa 30 dk
Pastel de carne
40 dk
Lomo de cerdo al horno
1h 35min
Pasteles de pollo mediterráneo
45 dk