Urządzenia i Akcesoria
Pelar jengibre
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
200 g
Składniki
-
600 g de agua
-
230 g de jengibre fresco y en trozos del mismo tamaño
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
53.9 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
769.9 kJ /
184 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
40.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
CUBRE CUCHILLAS Y PELADOR
18 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Huevos turcos servidos con tostadas y ensalada verde
30 min
Pelar cúrcuma
10 min
Leche de cáñamo
30 min
Infusión de frutos secos TM6
20 min
Atún casero "de lata"
25 min
Espuma para capuchino
10 min
Leche de almendras
12 godz.
Salsa de caramelo
1 godz. 30 min
Salsa cátsup
25 min
Leche de nuez de la India
15 min
Mantequilla de almendras
20 min
Agua de jamaica
20 min