Urządzenia i Akcesoria
Pelar jengibre
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
200 g
Składniki
-
600 g de agua
-
230 g de jengibre fresco y en trozos del mismo tamaño
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
53.9 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
769.9 kJ /
184 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
40.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
CUBRE CUCHILLAS Y PELADOR
18 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Atún casero "de lata"
25 min
Café molido
5 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 min
Pasta de verduras (no más sobras)
45 min
Bollos sin granos ni gluten
1 godz. 20 min
Infusión de manzanilla con menta
25 min
Torrijas saladas Tonnato
40 min
Carpaccio de betabel con burrata (Pelar)
1 godz. 25 min
Infusión de jengibre
30 min
Agua de jamaica
20 min