Urządzenia i Akcesoria
Pelar jengibre
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
200 g
Składniki
-
600 g de agua
-
230 g de jengibre fresco y en trozos del mismo tamaño
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
53.9 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
769.9 kJ /
184 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
40.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
CUBRE CUCHILLAS Y PELADOR
18 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Caldo de pollo rico en colágeno
12 godz. 10 min
Infusión de jengibre y limón
1 godz.
Sal de apio
1 godz.
Sal de jamaica
1 godz.
Infusión de frutos secos TM6
20 min
Café molido
5 min
Nieve de frutos rojos
20 min
Leche de almendras
12 godz.
Crema de cacahuate
10 min
Infusión de canela
45 min
Infusión de manzanilla con menta
25 min
Infusión de jengibre
30 min