![Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine) Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8f3b9900b6b606b8f22532aac166bfe0/Derivates/208dcf46b5020269b28a109ba96d22564d190b3b.jpg)
Wersje kompatybilne
Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di farina di grano saraceno
- 4 g di sale
- semi misti, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 800 g
- Kalorie
- 7697 kJ / 1840 kcal
- Białko
- 62 g
- Węglowodany
- 312.5 g
- Tłuszcz
- 46.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 30 g
- Sód
- 1582 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quinoa con Feta e zucchine alla menta
35 min
Sandwich di panettone con vitello tonnato
Brak ocen
Grano saraceno con pollo e agretti
30 Min
Cracker di farro
2 Std.
Crema spalmabile alle nocciole e cioccolato fondente
20 Min
Pane croccante di grano saraceno e semi
1 Std. 30 Min
Pane agli spinaci
3h
Crema di anacardi
15 Min
Tortini di quinoa con avocado e pomodorini confit
45 Min
Sformato tricolore
1 Std. 30 Min
Grano saraceno con gamberi e biete allo zenzero
30 Min
Fagiolini e taccole al vapore
40 Min