Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)

Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)

3.9 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz.
800 g

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 500 g di farina di grano saraceno
  • 4 g di sale
  • semi misti a piacere

Wartości odżywcze na 800 g

Kalorie 1840 kcal / 7697 kJ
Białko 62 g
Tłuszcz 46.5 g
Węglowodany 312.5 g
Błonnik 30 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Sód 1582 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...