Wersje kompatybilne
Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di farina di grano saraceno
- 4 g di sale
- semi misti, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 800 g
- Kalorie
- 7697 kJ / 1840 kcal
- Białko
- 62 g
- Węglowodany
- 312.5 g
- Tłuszcz
- 46.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 30 g
- Sód
- 1582 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscotti integrali di frutta secca
2 godz.
Cracker al farro
2 godz.
Pane croccante di grano saraceno e semi
1 Std. 30 Min
Schiacciata di zucchine con salsa allo yogurt
40 Min
Chips di verdure al forno (TM6)
1h 45min
Quiche di zucchine (senza glutine)
1h
Biscotti di grano saraceno (senza glutine)
2h 45min
Plumcake datteri, mele e noci (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Soffici barrette di muesli
55 Min
Pane per la colazione con frutta secca
3 godz.
Pane integrale con fichi e noci
4h 30min
Cracker ai semi senza glutine
1h