Urządzenia i Akcesoria
Gelato al cioccolato
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
8 porzioni
Składniki
-
100 g di cioccolato fondente (min. 70 % di cacao) a pezzi
-
50 g di cacao in polvere
-
400 g di latte intero
-
200 g di panna, min. 30% di grassi
-
150 g di zucchero
-
4 tuorli
-
1 pizzico di sale (opcjonalnie)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
6 g
Kalorie
1291 kJ /
309 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gelato al gianduia
10 Std. 20 Min
Stracciatella
10 Std. 25 Min
Gelato alla crema
10 Std. 15 Min
Gelato al pistacchio salato
26 Std. 30 Min
Gelato alla vaniglia
12 Std.
Gelato fior di latte
16 Std. 25 Min
Gelato semplice alla nocciola
6 Std. 30 Min
Gelato fiordilatte
10 Std. 30 Min
Gelato al limone
8 Std. 20 Min
Gelato al cioccolato
12 Std.
Gelato biscotto gianduia
7 Std.
Gelato al cioccolato
12 Std.