Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de agua
- 1 ½ cucharadita de sal
- 250 g de batata pelada en trozos
- 120 g de leche
- 15 g de azúcar moreno
-
25
g de levadura prensada fresca
lub 1 cucharadita de levadura de panadería deshidratada - 50 g de mantequilla en trozos (y algo más para engrasar)
- 1 huevo
- 420 g de harina de fuerza
- 1 cucharada de azúcar glas
- Wartości odżywcze
- na 9 unidades
- Kalorie
- 10079 kJ / 2409 kcal
- Białko
- 74 g
- Węglowodany
- 398 g
- Tłuszcz
- 58 g
- Tłuszcz nasycony
- 31 g
- Błonnik
- 24 g
- Sód
- 2174 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bollos suizos de calabaza y canela
2h
Muffins de batata con nueces
1h
Galletas de almendra con pepitas de chocolate
40min
Pavo con relleno cremoso de panceta, limón y hierbas
5 Std. 30 Min
Muffins ingleses rellenos de crema
1 godz. 20 min
Pan de caja
2sa 15 dk
Bollos de nata con crema de avellana
4h 50min
Roscos de chocolate y almendra
50 min
Tarta de ricota
4 Std.
Panecillos de leche
4 godz. 30 min
Pan trenzado judío (Challah) - Israel
2h
Medias noches
1 godz. 20 min