Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 200 g de harina
- 1 pellizco de sal
- 50 g de azúcar moreno
- 120 g de mantequilla fría, en trozos
Crema de chocolate blanco
- 200 g de chocolate blanco en trozos
- 65 g de agua
- 65 g de mantequilla en trozos
Montaje
- 3 - 4 pomelos rosas en gajos, cortados a vivo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1472 kJ / 352 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 33.5 g
- Tłuszcz
- 22.3 g
- Błonnik
- 1.3 g
Alternatywne przepisy
Crumble de coco y manzana
50 min
Postre cuatro capas
4h 10min
Tortilla de manzana a la canela con crema inglesa
25 Min
Helado de carrot cake
6h
Delicias de melocotón en conserva
5h
Vasitos pie de manzana
40 Min
Postre de pera y queso cremoso
20 min
Tartaletas con panna cotta y cerezas
2 Std. 45 Min
Postre de queso fresco y cerezas
1h 45min
Panna cotta de yogur con salsa de albaricoques
6 Std. 30 Min
Galletas de almendra y cereza
1 Std.
Sabayón de chocolate
4h 15 min