Wersje kompatybilne
Almendras con cobertura de chocolate blanco y coco
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de coco rallado
- 400 g de almendras enteras con piel
- 80 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 10 g de agua
- 200 g de chocolate blanco para postres en trozos
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2190 kJ / 523 kcal
- Białko
- 11.9 g
- Węglowodany
- 36.1 g
- Tłuszcz
- 40.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.5 g
- Błonnik
- 8.3 g
- Sód
- 27.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Granizado de café y leche condensada
5 Min
Tortitas de calabacín y gambas con yogur
30min
Helado de turrón
8 Std. 30 Min
Pasteles de merengue y chocolate con corazón de caramelo
3 Std.
Carrot cake sin horno
1h 35 min
Biscotti de pistachos y arándanos
1 Std. 30 Min
Apio nabo con remoulade
10 Min
Helado marmolado de vainilla, café y chocolate
12h
Vacherin glacé de melocotón (Tarta helada) - Francia
4h 30min
Trufas veganas
20 Min
Espuma de fresas
5 Min
Vasitos de lemon pie
30min