Wersje kompatybilne
Almendras con cobertura de chocolate blanco y coco
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de coco rallado
- 400 g de almendras enteras con piel
- 80 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 10 g de agua
- 200 g de chocolate blanco para postres en trozos
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2190 kJ / 523 kcal
- Białko
- 11.9 g
- Węglowodany
- 36.1 g
- Tłuszcz
- 40.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.5 g
- Błonnik
- 8.3 g
- Sód
- 27.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bombones Navideños
1h
Bollitos para la cena
1 godz. 40 min
Estrella con crema de chocolate y avellanas
2h
Rolls de arándanos con crema de queso
2 godz. 30 min
Galletas con baño de chocolate y nueces pacanas
1h
Pie de batata enmielada
3 Std.
Rolls con fresas
2 godz. 50 min
Bacalao con pimiento al estilo mediterráneo
45 Min
Panecillos de comino
30 Min
Brownies de café
1 godz. 45 min
Pa de Sant Jordi
2sa 15 dk
Bollitos relleno de manzana y canela
3 Std.