Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di cipolla rossa a pezzi
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 180 g di vino bianco
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 12 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di lievito di birra disidratato
- 1 cucchiaio di bicarbonato di sodio
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 104.4 kJ / 25 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 0.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 60.4 mg
Alternatywne przepisy
Pane all'acqua
4 Std.
Polvere di funghi
10min
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40 min
Cipolle sottaceto (TM6)
45min
Tortine in vasetto
1 Std.
Chicken tenders
4 Std. 30 Min
Pane cicci
4 Std. 30 Min
Sformato tricolore
1 godz. 30 min
Moddizzosu di patate
7 Std.
Grissini intrecciati alla paprika
2 Std. 30 Min
Michetta (TM6)
6h 30min
Braciole pugliesi
1 Std.