Baguette francese (TM6)
TM6

Baguette francese (TM6)

4.6 (19 ocen)

Składniki

  • 1700 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
    lub 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato
  • 500 g di farina manitoba
  • 10 g di sale
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 30 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 100 g di acqua calda (non bollente)

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
2505.7 kJ / 599 kcal
Białko
19.2 g
Węglowodany
127.1 g
Tłuszcz
5 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Błonnik
4.8 g
Sód
1318.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy