Urządzenia i Akcesoria
Baguette francese (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
3 pezzi
Składniki
-
1700 g di acqua
-
1 cucchiaino di lievito di birra disidratato10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
500 g di farina manitoba
-
10 g di sale
-
olio extravergine di oliva q.b.
-
30 g di succo di limone, spremuto fresco
-
100 g di acqua calda (non bollente)
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
1318.9 mg
Białko
19.2 g
Kalorie
2505.7 kJ /
599 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
127.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 godz.
Pandoro
15 godz. 15 min
Panettone TM6
10 godz. 30 min
Filoncini di semola
4 godz.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 godz.
Grissini al sesamo
2 godz. 30 min
Treccine con semi di papavero
16 godz. 30 min
Banettes rustiche
15 godz.
Ciabattine
3 godz. 30 min
Pane semplice
4 godz.
Focaccia
6 godz.
Focaccia genovese (TM6)
5 godz.