Urządzenia i Akcesoria
Baguette francese (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
3 pezzi
Składniki
-
1700 g di acqua
-
1 cucchiaino di lievito di birra disidratato10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
500 g di farina manitoba
-
10 g di sale
-
olio extravergine di oliva q.b.
-
30 g di succo di limone, spremuto fresco
-
100 g di acqua calda (non bollente)
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
1318.9 mg
Białko
19.2 g
Kalorie
2505.7 kJ /
599 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
127.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Banettes rustiche
15 godz.
Pane veneziano
18 godz. 30 min
Piccole fougasse
5 godz.
Focaccia a bastone
5 godz.
Panini sfogliati
3 godz. 30 min
Michetta (TM6)
6 godz. 30 min
Pinsa romana
5 godz.
Focaccia genovese (TM6)
5 godz.
Pane semplice
4 godz.
Ciabattine
3 godz. 30 min
Focaccine morbide
3 godz. 30 min
Cornetti sfogliati (TM6)
9 godz.