Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago

Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago

4.8 70 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
10 fette

Składniki

Impasto pan brioche
  • 250 g di latte
  • 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 550 g di farina tipo 00
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1 uovo
  • 10 g di sale
  • 1250 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
Ripieno e terminare la preparazione
  • 1 melanzana grigliata, a listarelle
  • 1 zucchina grigliata, a listarelle
  • ½ peperone giallo grigliato, a listarelle
  • ½ peperone rosso grigliato, a listarelle
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 spicchio di aglio
  • 200 g di formaggio Asiago a pezzi
  • 1 tuorlo per spennellare
  • 20 g di latte

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 381.2 kcal / 1595 kJ
Białko 13.6 g
Tłuszcz 16.9 g
Węglowodany 46.8 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 5.6 g
Sód 862 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...