Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 gousse(s) d'ail
-
20
g d'huile d'olive
lub 10 g d'huile végétale - 300 g de côtes de bettes ou autres légumes verts, coupés en lamelles (voir conseil)
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir, moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 151 kJ / 36 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1.3 g
Alternatywne przepisy
Salade de lentilles aux betteraves et à la feta
30min
Poisson à l'ail et au citron
2 godz. 20 min
Pain toupie rapide
40min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10 Min
Salade de pomme de terre, légumes et poulet
Brak ocen
Aubergines vapeur et riz
1h
Glace au jogourt et à la mangue
Brak ocen
Haricots verts à l'ail et au gingembre
20min
Petits pains aux fruits
3h 5min
Sauce balsamique
10 Min
Crème glacée aux fruits
5 Min
Cake à l’orange imbibé
1h 30min