Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 gousse(s) d'ail
-
20
g d'huile d'olive
lub 10 g d'huile végétale - 300 g de côtes de bettes ou autres légumes verts, coupés en lamelles (voir conseil)
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir, moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 151 kJ / 36 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1.3 g
Alternatywne przepisy
Tarte aux légumes
1 godz.
Poulet stroganov
50min
Saumon sur fromage frais aux poireaux avec pommes de terre
1 godz.
Risotto à la tomate et au basilic
30min
Poêlée de riz aux légumes asiatiques
55 Min
Vinaigrette citronnée
5 min
Salade de carotte à la sauce yogourt
10 Min
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45min
Salade d’Ebly à la vinaigrette de légumes
35 min
Tartinade d’aubergines
20min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Focaccia aux tomates
40min