
Urządzenia i Akcesoria
Petersilien-Schmarrn mit Speck
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Bergkäse in Stücken (4 cm)100 g
-
Eier getrennt6
-
Petersilie mit Stielen, grob zerkleinert20 g
-
Milch600 g
-
Salz5 g
-
Pfeffer¼ TL
-
Weizenmehl Type 550360 g
-
Tiroler Schinkenspeck in Scheiben125 - 150 g
-
Butter20 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
806 kcal /
3372 kJ
Białko
36 g
Tłuszcz
40 g
Węglowodany
75 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Sód
1057 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 1/2025
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy