Urządzenia i Akcesoria
Creamy chicken curry and rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
basmati rice200 g
-
boiling water plus extra to soak300 g
-
fresh ginger10 g
-
garlic clove1
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves, plus extra sliced to garnish (optional)1 - 2
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
tandoori paste (see Tips)90 g
-
tomato paste30 g
-
sea salt1 tsp
-
coconut cream270 g
-
ghee1 tbsp
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (approx. 3 cm)500 g
-
almond meal (see Tips)20 g
-
fresh coriander leaves only, torn into pieces, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1264.5 mg
Białko
32.3 g
Kalorie
2781.3 kJ /
664.8 kcal
Tłuszcz
33.5 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
17.4 g
Węglowodany
56.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Marry me" chicken pasta
35 min
Chilli with rice
50 min
All in one bowl bolognese
40 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Quick chicken tikka masala
35 min
Creamy beef curry and rice
1 godz. 15 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
No fail mash potato
20 min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min