Urządzenia i Akcesoria
Chicken korma with cashews
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
ghee (see Tips)30 g
-
dried bay leaves2
-
whole cloves2
-
brown onion cut into wedges (4 cm)125 g
-
piece fresh ginger peeled and cut into slices25 g
-
garlic cloves3
-
roasted cashews unsalted50 g
-
fresh long red chilli cut into halves and deseeded if preferred, plus extra cut into slices to garnish (optional)½ - 1
-
sea salt½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
tomato paste25 g
-
Korma spice blend (see Tips)20 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
natural yoghurt60 g
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (2-3 cm)400 g
-
garam masala (see Tips)1 tsp
-
fresh coriander leaves only, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
406.2 mg
Białko
23.9 g
Kalorie
1853.1 kJ /
441.2 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
16.8 g
Węglowodany
9.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb korma
4 godz.
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Korma spice blend
5 min
Tandoori paste
5 min
Chicken tikka masala
1 godz. 10 min
Coconut lamb curry
2 godz.
Bhuna gosht
1 godz. 20 min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 godz.
Lamb saag
1 godz. 30 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Chicken korma
45 min