Urządzenia i Akcesoria
Blended mixed vegetable soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
olive oil25 - 30 g
-
mixed vegetables (e.g. onion, eschalot, leek), cut into pieces (2 cm)170 - 200 g
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrot, pumpkin, sweet potato, celery, parsnip, peas), cut into pieces700 - 800 g
-
water750 - 850 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
536.9 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
465 kJ /
111 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and Potato Soup
40 min
Versatile smooth soup
45 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Leek and Potato Soup
40 min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 godz. 5 min
Tomato and red lentil soup
30 min
Cottage pie
1 godz. 30 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Vegetable soup
35 min
Mushroom risotto
30 min
Chunky mixed vegetable soup
50 min
Hearty seven vegetable soup
30 min