Blended mixed vegetable soup

Blended mixed vegetable soup

4.6 226 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • olive oil
    25 - 30 g
  • mixed vegetables (e.g. onion, eschalot, leek), cut into pieces (2 cm)
    170 - 200 g
  • mixed vegetables (e.g. zucchini, carrot, pumpkin, sweet potato, celery, parsnip, peas), cut into pieces
    700 - 800 g
  • water
    750 - 850 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • salt
    1 tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 111 kcal / 465 kJ
Białko 2.6 g
Tłuszcz 5.4 g
Węglowodany 11.1 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Sód 536.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...