Urządzenia i Akcesoria
Sugar-free layered lamingtons
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
15 portions
Składniki
Sponge
-
blanched almonds200 g
-
eggs4
-
light olive oil50 g
-
monkfruit sweetener (see Tips)80 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
gluten free baking powder1 tsp
Chocolate coating
-
water200 g
-
cocoa powder50 g
-
unsalted butter25 g
-
monkfruit sweetener100 g
Assembly
-
desiccated coconut to coat120 g
-
pouring (whipping) cream250 g
-
sugar free strawberry jam (see Tips)120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
58.2 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
1157.7 kJ /
276.7 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
24.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free cinnamon doughnuts
25 min
Lime and coconut mini bundts
40 min
Waffles
25 min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 min
Banana bread
1 godz. 40 min
Traditional Kaiser rolls
26 godz. 35 min
Beef and feta koftas
1 godz. 30 min
Gluten free shortbread
1 godz. 35 min
Vegan burgers
45 min
Blueberry and lemon curd muffins
50 min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min