Urządzenia i Akcesoria
Quince tart
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
unsalted butter at room temperature, plus extra to grease200 g
-
white sugar150 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
egg1
-
egg yolk1
-
sea salt1 pinch
-
plain flour400 g
-
baking powder3 tsp
Filling
-
quince paste cut into pieces (see Tips)700 g
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)70 g
Assembly
-
egg white lightly beaten, to brush1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
169.4 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
2863.4 kJ /
684.4 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
13.3 g
Węglowodany
115.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basic bread rolls
45 min
Vegetable Stock Paste
Brak ocen
Pear and ginger paste
26 godz. 25 min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2 godz. 40 min
Sugar and Spice Cookies (Metric)
1 godz. 40 min
Quince paste
4 godz. 10 min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1 godz. 20 min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4 godz. 55 min
Boston Bun
2 godz. 45 min
Burnt orange marmalade
14 godz. 20 min
Melting moments with passionfruit cream
45 min
Lemonade scones
25 min