Urządzenia i Akcesoria
Quince tart
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
unsalted butter at room temperature, plus extra to grease200 g
-
white sugar150 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
egg1
-
egg yolk1
-
sea salt1 pinch
-
plain flour400 g
-
baking powder3 tsp
Filling
-
quince paste cut into pieces (see Tips)700 g
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)70 g
Assembly
-
egg white lightly beaten, to brush1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
169.4 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
2863.4 kJ /
684.4 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
13.3 g
Węglowodany
115.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Festive fruit cake
30 godz. 55 min
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9 godz.
Gluten Free Spiralized Vegetable Chicken Sandwich
1 godz.
Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache
6 godz. 10 min
Olive and fennel grissini
25 godz. 30 min
Rhubarb, orange and almond Cake
1 godz. 30 min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2 godz. 40 min
Figs with spiced custard and nougat cream
40 min
Feijoa jelly
27 godz. 40 min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24 godz. 25 min
Limoncello
192 godz. 30 min