Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 ½ c. à soupe sel
- 600 g eau
- 500 g piment rouge frais paré et coupé en deux
- 2 gousses d'ail, coupées en deux
- 150 g vinaigre de riz
- 1 - 2 c. à soupe sucre brun clair plus selon le goût
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 101.7 kJ / 24.3 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 890.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Œufs cocotte façon chakchouka
35min
Flipbook Digital CA #2 (Sensor)
2u.
Farine tout-usage sans gluten
Brak ocen
Pains torsadés vapeur aux oignons verts
3h
Buddha bowl au poulet
1u.
Petite tour de pastèque et ceviche de saumon
25min
Sirop de framboise fermenté
128h 10min
Turrón
2h 30min
Salmorejo
10min
Citron frappé au champagne
10min
Sorbet citron
8 godz. 30 min
Glace pilée
5 Min