
Urządzenia i Akcesoria
Whisky Sour
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje
Składniki
-
200 g whisky
-
120 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
60 g syropu cukrowego (patrz wskazówka)
-
2 białka ze sparzonych jajek
-
5 kostek lodu (patrz wskazówka)
-
4 kawałki skórki z cytryny ekologicznej, do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
184.3 kcal /
770.9 kJ
Białko
1.9 g
Tłuszcz
0.2 g
Węglowodany
12.9 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
27.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

JEDZ SEZONOWO - ZIMA
10 Przepisów
Polska
Polska