Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de sucre en poudre
- 150 g de farine
- 1 œuf
- 350 g de lait ribot
- 1 c. à café de bicarbonate de sodium
- ½ c. à café de vinaigre blanc
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 332.2 kJ / 79.4 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 12.6 g
- Tłuszcz
- 1.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 166.3 mg
Alternatywne przepisy
Baguette au sarrasin
15 godz. 25 min
Galette des rois noix de pécan et sirop d'érable
2 Std. 45 Min
Pâte umami
5 menit
Craquelins à la pulpe végétale
11 Std. 30 Min
Torte aux amandes et au chocolat Deuxième bol
45 dk
Roulades de frittata
55 dk
Bagel sucré chocolat blanc et amandes
4hod. 10min
Granité à la menthe
4 Std. 20 Min
Chakchouka à la feta
1sa
Granité melon et pastèque
3h 10min
Frozen mojito
10 Min
Milkshake cappuccino
10 Min