Urządzenia i Akcesoria
旗開得勝旗魚丸
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
25 顆
Składniki
-
紅蘿蔔 切塊25 克
-
蒜頭18 克
-
青蔥 切小珠30 克
-
豬背油 粗絞,微凍150 克
-
魚漿 (旗魚漿),微凍600 克
-
鹽6 克
-
糖18 克
-
白胡椒粉8 克
-
地瓜粉30 克
-
水1500 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 顆
Sód
256 mg
Białko
13.8 g
Kalorie
384 kJ /
91.8 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
私房創意年菜
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan