Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 - 7 個 丁香魚乾 ,去頭
- 4 克 昆布
- 800 克 水
- 4 顆 蛋
- 20 克 魚露
- 1 支 青蔥 ,切蔥花
- 熟白芝麻
- 韓國麻油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 271 kJ / 64.8 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 0.6 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 478.5 mg