Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 紫糯米, 洗淨
- 50 克 圓糯米, 洗淨
- 1600 克 水
- 250 克 芋頭, 切塊(約3公分)
- 50 克 細砂糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 546 kJ / 130 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 28.1 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Błonnik
- 1.1 g