炒酸菜

炒酸菜

4.5 13 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1 完整食譜

Składniki

  • 雪菜 浸泡1小時,擠乾,切段
    200 克
  • 15 克
  • 新鮮紅辣椒 切片
    15 克
  • 30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Białko 2 g
Kalorie 1176 kJ / 281 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 6 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...