Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 克 榛果
- 20 克 椰子油
- 80 克 新鮮四季豆 ,切小丁(約0.5公分)
- ½ 茶匙 鹽
- 100 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 300 克 南瓜 ,去皮,切塊(約2公分)
- 300 克 水
- 50 克 椰漿
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 750 kJ / 179.5 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 17.5 g
- Tłuszcz
- 12.5 g
- Błonnik
- 3.2 g